Danube Wings cez leto zredukuje počet letov z Bratislavy do Košíc

27.06.2013 Bratislava

Bratislava 26. júna (TASR) – Slovenský dopravca Danube Wings zredukuje cez leto počet lietadiel na trase z Bratislavy do Košíc. Kým cez rok zabezpečuje medzi hlavným mestom a východom krajiny lety každý pracovný deň, počas prázdnin to bude len vo štvrtok a v piatok.

"V nadväznosti na začiatok letnej sezóny a s ním spojený pokles záujmu pasažierov o vnútroštátnu linku Bratislava – Košice Danube Wings dočasne mení letový poriadok na tejto trase," uviedol mediálny zástupca spoločnosti Ľudovít Tóth. Linku najčastejšie využívajú obchodní cestujúci, ktorých počet už tradične počas leta klesá.

Dopravca tak od 8. júla do 30. augusta 2013 spúšťa na trase letný letový poriadok. "Pravidelné linky do chorvátskych letovísk Zadar, Rijeka a Split budú prevádzkované bez zmien tak, ako boli avizované," doplnil Tóth.

Jedno z lietadiel spoločnosti zároveň odletelo ešte začiatkom júna do Španielska, kde bude spolu s posádkou a palubným personálom lietať počas celej letnej sezóny. "Zvyšné lietadlá budú, okrem pravidelných liniek, zabezpečovať služby pre dovolenkové charterové lety," podotkol.
 

Vyberte región